BURSA / GEMLİK - Cihatlı Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Cihatlı Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

CİHATLI MAH. CİHATLI SK. CİHATLI MAHALLESİ İŞ OKULU BLOK NO 220 GEMLİK / BURSA
Vizyon
Özel Eğitime İhtiyaç Duyan Bireyler Ve Aileleri Tarafından Her Zaman tercih Edilen,Teknoloji Destekli Eğitim ve En Gelişmiş Öğretim Yöntemleri İle Öğrencilerimizi Geleceğe Hazırlamak,Eğitimde ARGE Çalışmaları İle Edinilen Bilginin Çevreye Transferini Sağlamak, Yeni Uygulama Ve Materyal Geliştirmek Öncelikli Hedeflerimizdendir. Gerek Donanımlı Eğitim Kadrosu Gerekse İçinde Bulunduğumuz Çağa Uygun Eğitim Müfredatı Kapsamında Bireysel Yetkinlik Kazandırılarak Öğrencilerimizin Yeteneklerini Keşfedip Geliştirilmesine Katkı Sağlayarak Türkiye´de Kendi Alanında ki Okullara Örnek Olan Ve İlham Veren Bir Okul Olmayı Amaçlıyoruz.
Misyon
DOĞALGAZ